Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ainutlaatuinen, asiantuntijoiden kehittämä cellRESET -hyvinvointiohjelma!!

  • Oletko täysin kyllästynyt raskaaseen oloon niin kehossa kuin tunnetasollakin?
  • Tuntuuko, että haluaisit vihdoin aloittaa terveemmän ja/tai hoikemman elämän?
  • Haluatko lisää motivaatiota treeniin, tai ehkä palautua paremmin?
  • Onko sinulla lähiaikoina tärkeä tapahtuma tai vaikka lomamatka, jossa haluat näyttää fressiltä ja vailla turhia turvotuksia?
  • Haluatko pudottaa painoasi?
  • Tai ehkä haluat kohentaa terveyttäsi, vähentää allergista oireilua, kuntouttaa suolistoasi tai parantaa ihosi kuntoa?
  • Tai ehkä on vain aika suoda omalle keholle lepo- ja eheytymishetki....

Suosittelen sinulle lämpimästi kansainvälistä cellRESET-ohjelmaa, jossa rasva palaa, mutta lihasmassa säilyy!

cellRESETissä käytetään tukena huippulaadukkaita orgaanisia ravintolisiä, syödään puhdasta ravintorikasta ruokaa riittävästi 4-5 kertaa päivässä. That’s it. Ei siis mitään tylsiä (ja usein jopa epäterveellisiä) ateriankorvikkeita tai syömättömyyttä. Ohjelman läpivienti onnistuu parhaiten, jos olet sekasyöjä, mutta myös fleksitaristille, lakto-ovo-pescolle tai lakto-ovo-vegetaristille kuurin ruokavalio käy, vegaanille kuuri on vaikea toteuttaa.

cellRESET on ainutlaatuinen hyvinvointiohjelma, joka aktivoi aineenvaihduntasi ja korjaa hormonitasapainon alkuperäisasetuksille.
Maailma on täynnä pikadieettejä, cellRESET, vaikka siinä putoaa kilot nopeasti, ei ole sellainen. Pikadieeteissä ei vaarallinen sisäelinrasva häviä, cellRESETissä sekin tapahtuu.

cellRESETin tavoitteena voi olla painonpudotus tai parempi yleinen terveydentila ja hyvinvointi.

Mikäli haluat päästä eroon kiloista, vatsavaivoista, närästyksestä, kuorsaamisesta, turvotuksista, suolisto-ongelmista jne, noudata ohjelmaa oman valmentajasi (eli minun) tuella kirjaimellisesti, niin onnistut varmasti.

cellRESET 28+60 päivän hyvinvointiohjelma toteutetaan aluksi ilman sokeria ja suolaa, jolloin haima saa levätä ja solujen insuliinireseptorit puhdistua. Ensimmäisen kuukauden aikana tapahtuu yleensä ihan huikeita tuloksia jaksamisen ja painon suhteen. Seuraavat 60 päivää opetellaan elämään puhtaamman kehon kanssa, tutustutaan siihen, mitä keho oikeasti tarvitsee ja mitkä ruoat tuo hyvää oloa. Tämä luo pohjan Lifestyleen, eli halutessasi sinun on nyt mahdollisuus oppia syömään kehosi tarpeita kuunnellen eikä elää mielihalujen sekamelskassa.

Kuurin kustannukset jaksottuu kolmen kuukauden ajalle. Ensimmäisen kuukauden veloitus on n 180 euroa, kaksi seuraavaa kuukautta n.90 euroa. Hinta sisältää ohjeet, ravintoneuvojan (minun) tuen ja ohjauksen sekä ravintolisät.

cellRESETin voit toteuttaa missäpäin maailmaa tahansa, tuotteet tulevat sinulle postissa ja valmennus voidaan hoitaa verkossa, lisäksi Facebookissa on erittäin aktiivinen, 6000 ihmisen ryhmä, jossa on mahtava tsemppihenki!

Klikkaa tästä lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan!

 

Palautteita: 

"Kehokuuri tuotteineen toi mun elämään valtavasti virtaa. Voipaketit suli ropisten, keho notkeutui, kunto kasvoi, into kasvoi, olo ja mieli keveni, ilo lisääntyi. Kantapään kipu katosi n. 1,5 viikon jälkeen. Kuurin aikana oli vähän voimattomuutta ja väsymystä, mutta lopputulos oli sen arvoinen. Jaa, pitäsköhän alottaa uus kuuri :D" 
Kikka Taghian, Helsinki

 

"Lihoin toistakymmentä kiloa kun masennuin. Aloitin vähän skeptisesti, olen kokeillut monenlaisia kuureja, mutta aina ne on kaatuneet siihen, että nälkä voittaa. Pari eka päivää oli "korvienvälinälkää", mutta sen jälkeen alkoi helpottaaa. Välillä ruoat tympäisi, kun olen tosi laiska ruoanlaittaja, joten tein jättisatseja samaa ruokaa. Tuija oli valmentajana mahtavan kannustava ja sain häneltä aina apua. Hän myös osasi kertoa minulle  faktaa ohjelmasta, kun netistä sitten tietty saa lukea vaikka millaista juttua. Ajatukset kirkastui, paino putosi ja ruokavaliokin meni osin uusiksi! Suosittelen!"
Jaana Tampereelta

"Yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Ei tarvi, jos ei halua miettiä, mitä ruokaa ja missä mitäkin ravinteita on. Saa toimia kuin robotti. Vaatteet jäi vauhdilla isoiksi ja aina vain isommiksi, ihan kuin itsestään. Kynnet ei katkeileet, hiukset kasvoivat aivan kuin nopeammin, kampaajani ihan hämmästyi. Virtaa riitti vaikka mihin, yöuni oli syvää. Lenkkeily muuttui reippaammaksi ja sydämen tykytykset normalisoitui. Listaa voisin vielä jatkaa. Vaatteet eivät ole alkaneet kinnaamaan, vaikka välillä on ollut hunningolla. On elämää ennen ja jälkeen Fitskujen"
Helena Wörlin, Vaasa

 

"Tämän keski-ikäisen miehen jenkkakahvat suli silmissä ja liikkumisesta palautuminen parani käsittämättömästi!"
Mies 56v, Espoo