Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ravintolisillä on eroa!

Olen työskennellyt lähes 15 vuotta ravintolisiä valmistavissa / maahantuovissa tukkuyrityksissä ja käyttänyt tuotteita itse (runsaasti) päivittäin. Kun törmäsin suoramarkkinoinnin kautta saksalaiseen patentoituun ravintolisäsarjaan, olin erittäin skeptinen. Olihan kuullut jo vuosia että suoramarkkinointituotteet on pahinta huijausta mitä voi olla. Mutta jo ensimmäinen kokeilu sai aikaan kehossani sellaisen vaikutuksen, etten ole koskaan aiemmin saanut sitä ravintolisien kautta - olin täysin vakuuttunut. Sittemmin olen oivaltanut, että kukaan ei tee huonon tuotesarjan kanssa töitä, asiakas ei enää osta toista kertaa. Marketeista, apteekeista ja terveyskaupoista näitä laaduttomia tuotesarjoja valitettavasti löytyy, koska usein mainosrahat ja niillä luotu mielikuva, eikä tuotteen laatu,  ratkaisee pääsyn ketjuomisteisen liikkeen hyllyyn. 

FitLinen tuotteissa on luonnolliset raaka-aineet hedelmistä ja vihanneksista, ei synteettisiä vitamiineja, kaikki ravintoaineet vesiliukoisessa muodossa! Valmistusmenetelmä on sertifioitu ja se takaa tasaisen, ehdottoman korkean laadun ja täyden puhtauden, tuotteilla on lisäksi jo 50 patenttia, joka jo kertoo sen, että laatuun ja tuotekehitykseen on panostettu todella paljon! Kaikenlaisia mielipidekirjoituksia FitLinestä löytyy, mutta suosittelen kokeilemaan itse ja muodostamaan mielipiteen vasta sen jälkeen. Kaikilla tuotteilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. 

Usein kuulee kovasti ihmettelyjä, miksi ravintolisiä pitäisi syödä, kun monipuolisesta ruoasta saa kaiken tarvitsemansa. Niin varmaan saikin - 50 vuotta sitten. Tämän päivän tehoviljely pitää huolen siitä, että kasviksissa ja hedelmissä on huomattavasti vähemmän ravinteita kuin silloin joskus, kun kasvikset saivat rauhassa kasvaa muhevassa mullassa ja vitamiinit pääsivät kunnolla kehittymään auringon paisteessa. 

Haluaisitko sinä voida hyvin? Ota yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivat ravintolisät! 

Suoraan verkkokauppaan pääset tästä ja tuotekatalogia pääset selailemaan tästä.

Tukkuasiakkaana saat tuotteesi 20% edullisemmin, kysy lisää tästä mahdollisuudesta! 

 

Huipputuotteet urheilijalle - lisää tehoa suoritukseen ja parempaa palautumista

Sekä harraste- että huippu-urheilijoille soveltuva FitLinen tuotesarja auttaa paitsi upeisiin suorituksiin, myös uskomattoman hyvään palautumiseen. Patentoitu imeytyminen takaa ravintoaineiden saannin solutasolle saakka. 

Tiesitkö, että suoliston kunto, ravintoaineiden laadukkuus ja hyvä imeytyminen ovat ensisijaisen tärkeät urheiljalle. Pelkkä tehokas ja oikeaoppinen treeni ei riitä, myös suoliston täytyy olla kunnossa, sillä sitä kautta ravinteet imeytyvät. Jos oikeaoppisesta treenistä huolimatta et kehity tai palautuminen on huonoa, tilanne kannattaa tarkistaa. Edustamallani ravintolisäsarjalla on saatu huikeita tuloksia!

Lisäinfoa löydät urheilukatalogista täältä.

Saat kauttani nämä laadukkaat, patentoidut ravintolisät, ota ihmeessä yhteyttä, niin katsotaan sinulle sopivat tuotteet!  

Pääset verkkokauppaan tästä, mutta jos olet kiinnostunut saamaan tuotteesi -20% edullisemmin, niin ota yhteyttä tästä.